etusivulle     

Tuotteet     Tekniset tiedot


   Seinätelineet


Seinäteline on sopiva lisävaruste moneen kohteeseen. Seinätelineen avulla säästät lattiatilaa ja tehostat lämmittimen ominaisuuksia puhallustehoa suuntaamalla.

Lämmittimen asettaminen telineeseen on helppoa ja nopeaa. 
Telineestä lämmitin voidaan ottaa nopeasti pois ja siirtää esimerkiksi tilapäiseen käyttöön muualle. 

Lämmitin kääntyy telineessä sekä pysty- että vaakasuunnassa jolloin puhallus on säädettävissä valittuun suuntaan tai kohteeseen.

Kosteissa tiloissa tai rakennuksissa joissa lämmitin pitää esimerkiksi eläinten vuoksi asettaa korkealle, kannattaa lämmitin asettaa telineeseen siten, että se puhaltaa ilmaa ylhäältä alaspäin. Näin myös tilojen kuivaus onnistuu tehokkaasti tarvittaessa.


Alaspäin suunnattava puhallusteho pitää lattiat lämpiminä ja estää lämpimän ilman kerääntymisen ylös katon rajaan. Lämpimän ilman siirto ylhäältä alas säästää myös energiaa.

Oviaukkojen läheisyydessä lattialle tuleva veto saadaan katkaistua alaviistoon suunnatulla puhalluksella.


Lämmitin on helppo asettaa seinätelineeseen nopeasti.
Telineessä lämmitintä on helppo kääntää, mutta automaattisesti lukittuvan rajoittimen vuoksi teline ei pääse kääntymään itsestään.

Sopivalle korkeudelle asennettu teline pitää lämmittimen poissa tieltä ja vapauttaa tilaa muuhun käyttöön.
Erityisesti eläintiloissa pitää palovaarallisen tilan lämmitin asettaa aina riittävän korkealle siten että eläimet eivät ylety laitteeseen. Auton alustan kuivaus on nopeaa lattiaan suunnatulla puhalluksella.
Pahin ruostuttaja autotallissa on lämmin, kostea ja liikkumaton ilma.

Korkeissa ja isoissa hallitiloissa lämmön suunnattavuus kohteeseen on tärkeää.

Kuvassa oleva lämmitin on asennettu halliin, jonka mitat ovat 12 x 15 x 4,7 metriä. Alaviistoon suunnatulla puhalluksella katon ja lattian pinnassa olevan ilman lämpötilaero oli mitattaessa vain 1,5 astetta.
kyseinen tulos mitattiin käytettäessä 10 kW:n lämmitintä. Ulko- ja sisäilman lämpötilaero oli mittaushetkellä keskimäärin noin 16 astetta. 
.
  Seinäteline   Lämmitinmalleihin   Hinta €  ( sis. alv. 24% )
.
  ST 10   S 3,   S 6,   S 10,   S 3 PVT   ja   S 5 PVT   67 
  ST 20   S 17   ja   S 4/8 PVT   87
.
.


etusivulle     

Tuotteet     Tekniset tiedot